Pályázat


A projekt címe:
A Hamvas Küllő Kft. versenyképesség-növelő innovációs beruházása

A kedvezményezett neve:
HAMVAS KÜLLŐ Erdészeti és Fatömegcikk-gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

A szerződött támogatás összege: 5 186 314 Ft

A támogatás mértéke: 40%

A projekt tartalma:
A meglévő telephelyünkön, 9464 Und, Zsirai utca 4. Hrsz: 291/1 címen a projekt során az alábbi eszközök kerültek beszerzésre, s a megvalósítási helyszínen beüzemelésre:

- 1 db Format-4 exact 63 vastagoló gyalugép
- 1 db Format 4 kappa 400 Xmotion
- 1 db Felder kontaktcsiszoló gép FW 950 C

A beszerzett és beüzemelt eszközök, nagyban hozzájárulnak cégünk fejlődéséhez, a gyártási technológia magasabb színvonalához, a versenyképesség megőrzéséhez. Jelen beruházásunkkal folytatjuk az utóbbi években elkezdett kapacitásbővítésünket, mely alapján már látszódik a termelékenység növekedése.

A beruházás hozzájárul a kapacitásbővítéshez, cégünk magas színvonalú, modern gépekkel való felszereléséhez. Az elavult gyártógépek lecserélésével hatékonyabbá válhatott a gyártási folyamat, optimalizálttá a termelés, az előállított termékek jobb minőségben, rövidebb gyártási idővel készülnek el. A jelen piaci helyzet folyamatos fejlesztést vár el az iparág szereplőitől. A beruházás részét képező eszközök a jelenleg kapható legmodernebb faipari gépek közé tartoznak, melyek segítségével tevékenységünket magas színvonalon, az ügyféligényeknek maximálisan eleget téve tudjuk végezni.

A kapacitásbővítés a termelékenységi potenciál növelése által több megrendelést, akár további munkahelyek megteremtését is lehetővé teszi. Ez egyrészt további piaci térnyeréseket, új üzleti partnereket garantálhat, másrészt a kapcsolatteremtés és tapasztalatcsere révén új hazai technológiai újdonságokat, hazai és külpiaci partnerek egymásra találását is eredményezheti.

A projekt befejezési dátuma: 2019.07.08.

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-02305

Közreműködő szervezet:
Pénzügyminisztérium – Gazdaságfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság

1139 Budapest, Váci út 81-83.
gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu

Tel: +36 1 896 66666